Get Adobe Flash player

  

ALARMNI SISTEMI

banner 1

Predstavljamo najnovije JABLOTRON alarmne sisteme sa izuzetno lakim upravljanjem, kontinualnim praćenjem i pouzdanim izveštavanjem u hitnim slučajevima. Idealno rešenje za zaštitu ljudi i imovine od provala, požara, poplava, eksplozija i ostalih neželjenih dešavanja. JABLOTRON sistemi nude i daljinsku kontrolu i upravljanje preko računara ili smart telefona.

banner 2

 

VIDEO NADZOR

banner 3

U mogućnosti smo da vam ponudimo više sistema za video nadzor, podeljenih u  Analogne  i IP sisteme video nadzora. Video nadzor je idealno rešenje za zaštitu i posmatranje imovine, radnih mesta i sl. Dobijate pristup daljinskom upravljanju kamerama i snimljenom materijalu preko računara ili smart telefona.

 

FOTOKLOPKE 

banner 4

Fotoklopka je poseban digitalni fotoaparat kod koga se okidač aktivira kada se u njegovoj okolini nešto ili neko kreće.  Zahvaljujući tome moći ćete da pratite kretanje šumskih životinja ili štitite vašu imovinu. Sve moderne fotoklopke fotografišu preko dana u boji, a preko noći crno-belo, u zavisnosti od korišćenog tipa osvetljenja.

 

VIDEO INTERFONI

banner 5

Kod nas možete dobiti kompletno rešenje za interfonske sisteme od najprostijih audio interfona do najsavremenijih video interfona sa ekranom u  boji, sa prenosom videa u visokom kvalitetu. Projektujemo, postavljamo i održavamo sisteme interfona za kuće, zgrade i razna druga okruženja. U ponudi imamo namenske i luksuzne interfone.

 

GPS MONITORING VOZILA

banner 6

Jedinstveno rešenje sa aplikacijom na srpskom jeziku za GPS praćenje vozila. Dobijate mogućnost praćenja gde se vozilo  nalazi, kojom se brzinom kreće, njegovu ukupnu kilometražu, potrošnju goriva i slične parametre.

 

Kontakt: Predrag Mićić

+381 (0) 60 6333 610

office@mp-automatizacija.com

октобар 2021.
П У С Ч П С Н
     
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Galerija

SlikaZaSajt mp-automatizacija-podaci mp-automatizacija-pib kosnogrloslika1

Скорашњи коментари

    Архиве